Circ Rosa Raluy

Va ser a finals dels anys 80 que el meu pare, Carles Raluy, va tenir la brillant idea de crear un circ diferent inspirant-se en els grans circs del passat. Un circ a l’antiga. Tota la família va reconèixer en aquest projecte una gran intuïció i durant molts anys tots hem seguit el meu pare en aquesta aventura… el seu germà Lluís, les meves cosines i jo mateixa. Van ser mots anys de Gira on també s’hi van incorporar, després, els nostres marits, i les noves generacions. Junts vam aportar esforç, idees, intuïció, estima pel circ i… sobretot… il·lusió. Gràcies a aquest treball de família i equip va néixer i va créixer i prosperar el Circ Raluy. I va ser ,per a mi, una gran proesa, amb innombrables premis, el reconeixement del públic i tot el que he après, que ha estat molt, de tots i cadascun dels artistes que han treballat al nostre costat i que m’han fet sentir-me, sempre, afortunada i privilegiada.


El 2016 aquesta etapa va acabar amb el tancament del Circ Raluy i la formació de dos projectes bessons.
Aquell moment va ser el final d’un capítol de la meva vida, i des d’aquell instant va néixer en mi la necessitat d’aportar noves idees i crear, sobre les solides bases de la nostra tradició, una projecte nou.
El TEATRE CIRC ROSA RALUY és la suma del que he après i el que vull aportar… la suma de tot el que m’agrada del fantàstic món de les arts escèniques… i sobretot és alguna cosa que neix amb la mateixa il·lusió amb la que va néixer el Circ Raluy: Il·lusió compartida amb la meva família aportant esforç, idees i intuïcions!”

Gràcies per confiar en mi!

Rosa Raluy

Filla de Carlos, fundador del Circ Raluy, és probablement l’artista més eclèctica i innovadora de l’emblemàtica família Raluy. La seva evolució artística neix des de la tradició circense i s’expandeix a la dansa, la pintura i l’expressió visual. Creadora i intèrpret de VEKANTE, musa dels seus artistes… ens farà descobrir el món del “més difícil encara” a través de la sensibilitat i la passió.

William Giribaldi

L’ordre i la fantasia… antònims per excel·lència! En l’univers circense de VEKANTE William intenta aportar lògica i disciplina… tasca impossible! La geometria només tindrà cabuda a través dels cubs dels seus increïbles malabars. Us presentem al nostre Ring Màster…

Kimberley y Jillian Giribaldi Raluy

Filles de William i Rosa, des de l’edat de 5 anys van entrenar acrobàcia i totes les especialitats de l’art circense, trepitjant la pista del Circ Raluy des de molt joves.
Acròbates internacionalment reconegudes i referència en el món circense gràcies al seu número de Jocs Icarios. Les seves evolucions desafien les lleis de la física i la naturalesa a executar-les desafia les lleis de la lògica! La pista és la seva llar i no hi haurà millors amfitrions!

Cast

L’equip del Teatre Circ Rosa Raluy és compost també per un gran nombre de professionals i artistes seleccionats a través de càstings i col·laboracions amb les principals agències i Festivals de Circ internacionals.

Fitxa tècnica de Vekante

Rosa Raluy (Spain)

General Director, Performer and Costume Designer

William Giribaldi (Italy)

Executive Producer and Performer

Kimberley Giribaldi Raluy (Italy)

Acrobat Performer and Production Assistant

Jillian Giribaldi Raluy (Italy)

Acrobat Performer and Production Assistant

Valentino Didone (Italy)

Coreographer, Dancer and Performer

Aleix Gomez (Spain)

Ring Master

Sandra Mota (Spain)

Comedy and Singer

Jose Michel (Spain)

Clown

Giulia Azzario (UK)

Clown

Armando Ivanov (Spain)

Clown

Steacy Giribaldi (Italy)

Balance and Aerial

Mikhail Milla (Chile)

Juggler and Aerial

Jimmy Saylon (Italy)

Magic and Illusions

Iveta Girtakovska (Latvia)

Dancer

Elena Sofranova (Latvia)

Dancer

Lluc Magaldi (Spain)

Lighting Designer and Sound

Eric Muñoz (Spain)

Ticket Office

Daniela Coatti (Italy)

Bar and Snacks

Jaume Vendrell (Spain)

Drums

Vine i desperta amb nosaltres!

Vekante, Vekante, un espectacle divertit, emocionant, sorprenent i autèntic…