Circ Educatiu
Històric Raluy

El Circ és art… El Circ és Cultura… El Circ és Integració… El Circ és Convivència… El Circ és Sacrifici… El Circ és acte de superació…
No tots saben que la pista és un enorme contenidor de valors positius que val la pena descobrir!

Al Teatre Circ Rosa Raluy podràs conèixer a fons la història del circ tradicional i la positiva aportació del circ contemporani a aquesta ancestral expressió artística a través de visites guiades, xerrades i tallers de circ duts a terme pels nostres artistes i els mateixos integrants de la família Raluy.

Des de les activitats bàsiques i entretingudes per als més petits, ideals per a classes d’alumnes de primària. Fins als tallers avançats de totes les especialitats circenses per als professionals que vulguin millorar les seves tècniques i aprofundir els seus coneixements sobre aquest art.
Al nostre Hall d’entrada podreu admirar un veritable Museu sobre la història del Circ i de la Família Raluy. Una magnífica exposició d’objectes i fotografies a través de les quals podreu descobrir i conèixer la nostra trajectòria i l’evolució del món circense des dels seus començaments!
No dubteu en contactar amb nosaltres per a descobrir el que hi ha darrere del maquillatge!

Vine i desperta amb nosaltres!

Vekante, un espectacle divertit, emocionant, sorprenent i autèntic…