enero 12, 2024

Estimada família, amics i amants de l’Històric Raluy.

És amb una gran emoció i alegria que anunciem el retorn del Circ Raluy Històric a la ciutat de Manresa, després de tres anys d’absència. La nostra caravana de carruatges i somnis s’instal·larà com de costum a els Trullols Parc, omplint l’aire amb la màgia característica que només el nostre circo pot oferir.

Durant aquests tres anys, hem estat lluny de vosaltres, però el nostre cor ha estat lligat a aquesta meravellosa ciutat durant molts anys. Les vostres ganes de rialles, d’acudits, d’actuacions sorprenents i de la màgia dels nostres artistes a més d’un espectacle en català com es de costum a l’Històric Raluy han estat la força impulsora que ens ha portat a tornar. És una reunió molt esperada, i estem emocionats de compartir amb vosaltres els moments inoblidables que hem preparat amb tot el cor.

Ens instal·larem a els Trullols Parc del 16 al 25 de febrer, convertint els Trullols en un escenari per a la nostre espectacular funció. Des de l’equilibri dels nostres equilibristes fins a l’encant dels nostre mag i presentador, passant per l’audàcia dels nostres acròbates, cada espectacle estarà impregnat de l’ànima única del Circ Raluy Històric.

Aprofiteu l’oportunitat d’escapar-vos de la rutina diària i endinsar-vos en el món de la màgia i l’entreteniment. És la nostra manera de donar les gràcies a la ciutat de Manresa pel vostre continuat suport i afecte.

La venda d’entrades ja ha començat, i estem segurs que seran tan sol·licitades com sempre. Reserveu el vostre lloc per a aquesta experiència única, i amb grans ofertes comprant anticipadament, ja que no volem que ningú es perdi l’oportunitat de ser part de la nostra història.

Així que, amics, família i aficionats, prepareu-vos per a deu dies de somriures, sorpreses i records que perduraran per sempre. El Circ Raluy Històric retorna a Manresa, i us convidem a unir-vos a nosaltres en aquesta aventura inoblidable.

Amb tot el nostre afecte,
L’equip del Circ Raluy Històric.

Cartell Circ raluy Manresa 2024
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.